Treniraj Pametno

Ukoliko niste sigurni odakle da počnete ili koji vid treniranja ili vrstu treninga da odaberete – Imamo rešenje! Program TRAIN SMART je osmišljen sa ciljem da svim našim članovima omogući bezbedno i efikasno dostizanje trenažnog cilja, bilo da vežbaju samostalno ili u grupi. Jedino adekvatnim i efektivnim upražnjavanjem fizičke aktivnosti možemo da kažemo da je vežbanje lek i da se na taj način može smanjiti rizik od nastanka brojnih nezaraznih oboljenja ili smanje tegobe uzrokovane brojnim bolestima kao što su gojaznost, dijabetes, maligna i kardiovaskularna oboljenja.

Prateći smernice vodećih organizacija iz oblasti vežbanja i zdravlja, kao što je američki Koledž za sportsku medicinu, uslugu TRAIN SMART smo podelili u tri koraka:

• Prvi korak čini zdravstveni skrining na osnovu koga prikupljamo informacije o zdravstvenom statusu pojedinca
• Drugi korak predstavlja procena fizičke forme koja može biti povezana sa zdravljem ili sportskim postignućem
• Treći korak čine smernice za fizičku aktivnost koje se određuju na osnovu trenažnog cilja ali i nivoa fizičke forme pojedinca

Na ovaj način smanjujemo rizik od učešća u programu vežbanja, a značajno povećavamo efikasnost istog. Uvereni smo da ćete se kroz našu uslugu TRAIN SMART, kao i sve ostale koje vam nudimo, uveriti u kvalitet našeg rada i da ćete u E Fitnes centru pronaći pouzdanog partnera za dostizanje vašeg cilja.

UNAPREDI SVOJ TRENING

Za sve naše članove, bilo da vežbaju samostalno ili u grupi nudimo savetovanje sa personalnim trenerima svakog ponedeljka i srede u terminu od 17:00 do 21:00.
Cilj ove usluge je da preciznije odgovorimo na vaše potrebe i da vam omogućimo bezbednije vežbanje. Tim naših personalnih trenera će se potruditi da odgovori na vaša pitanja i da vam ukaže na efikasnije metode treninga i trenažne sadržaje.

You Don't Get the
Ass You Want By
Sitting on It

E-FITNESS LABORATORIJA

Zadatak E Fitness Laboratorije je da kroz nekoliko oblasti delovanja postane pouzdan partner svim organizacijama koje za cilj imaju promociju fizičke aktivnosti i pravilnog režima ishrane osoba oba pola i svih uzrasta.
Članovi našeg tima svoju delatnost sprovode kroz utvrđivanje faktora povezanih sa zdravljem, određivanjem vrste fizičke aktivnosti i režima ishrane za različite trenažne ciljeve, a sve u saradnji sa Savezom za Rekreaciju i Fitnes Vojvodine.

RADIONICA ZDRAVLJA

Još jedan u nizu projekata E Fitnes Centra koji ima za cilj da ukaže na važnost redovnog učešća u fizičkoj aktivnosti i adekvatnog režima ishrane jesu Radionice zdravlja.
Jednom na svaka dva meseca, organizujemo radionice na kojima ćemo pričati o novim trendovima, saznanjima i smernicama vodećih svetskih organizacija iz oblasti fizičkog vežbanja i zdravlja. Ulaz je otvoren za sve zainteresovane.
Do it
for the
after selfie